2022-02-08 13:00:47• hírek • Szatmár.ro

Díjazták a 2021-es Kisbakancs túra-sorozat résztvevőit

Hétvégén ünnepélyes keretek között zárult le a 16 túrából álló, 2021-es Kisbakancs túra sorozatot. Vasárnap egy falmászással összekötve vehették át a legaktívabb kis túrázók megérdemelt díjaikat.

A legügyesebb 21 túrázó egy-egy állatot mintázó kerámia bögrét kapott ajándékba, melyet akár túrákon is használhatnak. Az első három helyezett szintén túrázáshoz köthető jutalmat kapott: Bartha Nándor napszemüveget, Bartha Dorottya lábszárvédőt, Foitik Filip fejlámpát. A borsafüredi Medve Panzió által felajánlott különdíjat Foitik Filip érdemelte ki, mely egy két éjszakás szállást jelent számára és családja részére a borsai panzióban. Ezen kívül minden gyerek kapott egy-egy névre szóló fát a MyForest Egyesület leendő erdejében, egy kisbakancs kitűzőt, illetve elismerő oklevélben is részesültek – írja beszámolójában az Erdélyi Kárpát Egyesület.



A díjátadó után az est fénypontja természetesen a pizza és a gyümölcslé volt, amiből mindenki bőségesen lakmározott. A délután nagy részében a gyerekek a mászófalon lógtak, vagy kergetőztek, míg szüleik beszélgettek. Nagyon jó lehetőség volt ez ismerkedésre, barátkozásra a gyerekek és a felnőttek számára is. Két és fél óra hancúrozás után, kicsit megfáradva cserélték vissza a gyerekek a cipőiket.

„Úgy érezzük, eredményes évet és programot zártunk. Nemcsak, hogy sok családot sikerült megmozgassunk, de időközben kis baráti közösségek is alakultak.

Továbbra is várunk minden kedves Kisbakancsost az EKE irodába, hogy átvegye a jutalmát. Úgy éreztük, hogy minden egyes gyermek, aki tavaly velünk túrázott megérdemli az elismerést. Számukra egy oklevelet, egy névre szóló fát és egy Kisbakancs kitűzőt szántunk, mellyel jelezhetik mindenki számára, hogy milyen rátermett túrázók.

Szeretnénk megköszönni minden résztvevőnek a jelenlétet és főleg a szülőknek, hogy lehetőséget adtak a gyerekeknek, hogy részt vegyenek a túrákon. Külön köszönet azoknak, akik munkájukkal biztosították a program sikeres lebonyolítását. Köszönet a Bethlen Gábor Alapnak és a Medve Panzióknak a támogatásért” – fogalmazott Márk-Nagy János, az EKE szatmári szervezetének vezetője.

A Kisbakancs túrasorozat a Bethlen Gábor Alap támogatását élvezi.
Megvalósult a Magyar Kormány támogatásával.












 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: